kaikki kategoriat

YRITYKSEN PROFIILI

Wuxi Zhanghua Pharmaceutical Equipment Co., Ltd on perustettu vuonna 1976, ja se on sitoutunut tutkimaan, kehittämään ja valmistamaan reaktiota, kiteytys, suodatus-, kuivauslaitteet. Johtavien teknologioiden kehittämisessä yli 40 vuoden ajan suunnittelulaitteistomme ei ole tarkoitettu vain lääketeollisuudelle, vaan myös hienokemikaalien, torjunta-aineiden, uuden energian, uusien materiaalien ja muiden teollisuudenalojen käyttöön. Räätälöimme asiakkaillemme integroidun reaktio-, kiteytys-, suodatus- ja kuivausprosessilaitteiden ratkaisun.

Suuri pystysuora CNC-sorvi ja porakone on varustettu mahdollistaa räätälöinnin sekoittunut nutsche-suodatin halkaisijaltaan yli neljän metrin kuivaimet yhdistettynä maahantuotuun hitsausrobottiin, mikä parantaa hitsauksen tarkkuutta, ulkonäköä ja laatua sekä koko laitteiston turvallisuutta.

Tekninen tiimimme koostuu eri alojen, kuten laadunvarmistuksen, prosessien, laitteiden, hitsauksen ja sähkötekniikan, insinööreistä, joista suurimmalla osalla on työkokemusta ja suunnitteluprojektikokemusta yli kymmenen vuoden ajalta. Syttyville, räjähdysherkille, myrkyllisille ja syövyttäville tuotteille lääketeollisuudessa, hienokemikaali-, torjunta-aine- ja uusien energiateollisuudessa tarjoamme asiakkaille räätälöityjä teknisiä ratkaisuja hyvin tiivistetyillä, suurtyhjiö- ja täysin automaattisilla laitteilla, jotka takaavat turvallisen, energiansäästön ja ympäristönsuojelun. tuotantoprosessi, EHS-vaatimusten noudattaminen. Lisäksi autamme asiakkaita optimoimaan korkealaatuisten tuotteiden tekniset suunnittelut. Kaikki laitteemme ovat täyttäneet FDA:n, CGMP:n, ATEX:n ja ASME:n vaatimukset, ja ne ovat myös PED-, MD-, LVD-, MOM- ja CE-sertifioituja.

Koska laitteitamme on jo myyty useille lääke- ja kemianalan yrityksille Aasiassa ja Euroopassa, myynnin jälkeisen palvelun insinööreillämme on runsaasti kokemusta ulkomailla työskentelystä. Ammattimaisuutta, rehellisyyttä, innovaatioita ja harmoniaa noudattaen Wuxi Zhanghua on sitoutunut kehittymään edistyneeksi globaaliksi yritykseksi, jolla on korkea teknologia ja korkea laatu, johon kaikki asiakkaat luottavat. Zhanghualla on yli kymmenen patenttia ja ohjelmistojen tekijänoikeutta, mikä osoittaa sen kestävän kehityksen ja innovaation. Vuosien ponnistelujen kautta Zhanghua on edistynyt huomattavasti reaktio-, kiteytys-, suodatus- ja kuivaustekniikassa, jota sovelletaan laitteisiin lääke-, kemian- ja muilla hyvämaineisilla aloilla.

todistus

55
54
53
52
51
50
49
48
47
46
45
44
43
42
41
40
39
38
37
36
35
34
33
32
31
30
29
28
27
26
25
24
23
22
21
20
19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
4
3
2
1

Kurssi

Asiakas Kuvat

Tilaa meitä

Kaikki kysymykset voidaan kuvata täällä, ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian

Näyttely