kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Etusivu> Uutta > teollisuus Uutiset

Hämmennetyn Nutsche-suodatinkuivaimen ohjauspaneeli

Aika: 2023-02-27 Osumat: 19

-------------WUXI ZHANGHUA PHARMACEUTICAL EQUIPMENT CO. LTD.

VERKKOSIVU: www.filter-dryer.com

HMI-paneeli

Wuxi Zhanghua Pharmaceutical Equipment tarjoaa päivitetyn ohjausjärjestelmän, joka perustuu Siemens S7 TIA:han ja HMI-ohjauspaneeliin. Tämä ohjausjärjestelmä, jossa on etähuoltoyksikkö, voi parantaa laitteiden ja järjestelmien turvallisuutta, luotettavuutta ja käyttöikää. Siinä on moderni käyttöliittymä ja yksinkertainen järjestelmälaajennus, jotta se on helppokäyttöinen ja joustava, ja myös lyhyt päivitysaika parantaa tehokkuutta. Lisäksi ohjausjärjestelmä on FDA:n ja GMP:n määräysten sekä IEC 61508- ja EN ISO 13849 -standardien mukainen ja ottaa huomioon henkilö- ja käyttöturvallisuuden. Toimintahäiriöt ja varaosatoimitukset ratkeavat nopeasti etähuollon avulla maailmanlaajuisesti, mikä vähentää vikoja, seisokkeja ja mahdollisia kustannuksia.

未命名-18

Ohjausjärjestelmä voidaan liittää päivitettävään järjestelmään Ethernetin tai kenttäväylän kautta ja tallentaa prosessi- ja tuotetietoja ohjauksen aikana. Tämä auttaa parantamaan tuotteen yleistä laatua. HMI-paneelit ja S7 TIA -ohjausjärjestelmä soveltuvat myös kolmansien osapuolien valmistajille, ja niitä voidaan säätää erityisvaatimusten mukaan.

Älykäs toimintatila ja integroitu kaavanhallinta

Ohjausjärjestelmä voi ohjata sentrifugia, kuivausrumpua ja sekoitinta. HMI-paneelin kautta voidaan järjestelmätietojen ja järjestelmäkomponenttien käytön lisäksi suorittaa myös niihin liittyviä operaatioita ja ylläpitoa. Integroitu kaavanhallinta mahdollistaa kaavan joustavan lisäämisen tai sen järjestyksen hallinnan. Ohjaus suoritetaan neljässä tilassa. (1) Manuaalinen tila: ohjelmatoiminto voidaan kytkeä päälle ja pois manuaalisesti, mikä tekee käyttäjälle joustavampaa testata laitteita koevaiheessa tai monitoimitöiden aikana. (2) Puoliautomaattinen tila: vaiheet voidaan valita ja suorittaa yksitellen riippuen kyseessä olevan tuotteen ominaisuuksista ja kaavanhallinnan parametreista, ja automaattiset toimintatilat voidaan määrittää tällä tavalla. Jokaisen vaiheen jälkeen ohjausjärjestelmä on valmiina käyttäjän seuraavaa ohjetta varten. (3) Automaattinen tila: järjestelmää ohjataan automaattisesti ja syklisesti tai se suorittaa itsenäiseen PCS-järjestelmään tallennetun kaavan. Tässä tilassa ihmisen väliintuloa ei tarvita, ja korkea teho saavutetaan. (4) Huoltotila: se on huoltoa ja puhdistusta varten. Turvallisuussyistä sitä on ohjattava paikallisesta käyttöpaneelista. Lisäksi laitteiden toimintoja voidaan helposti mukauttaa tai laajentaa.

Turvallinen kaukohuolto

Ohjausjärjestelmässä on etähuoltoyksikkö, jonka avulla insinöörit voivat optimoida prosesseja tai analysoida vikoja. Yhdellä napsautuksella ongelmat voidaan ratkaista etänä, mikä parantaa järjestelmän käytettävyyttä ja välttää seisokkeja, säästää aikaa ja kustannuksia. Lisäksi asetetaan myös asiakkaan ohjaama turvallinen ja salattu VPN, ja järjestelmää voidaan ohjata tehokkaasti Simatic TIA -portaalin kautta ja tehdä nopeasti säätöjä markkinoiden muutoksiin ja siihen liittyvään tuotteen käyttöiän lyhenemiseen perustuen.

Varmistaakseen, että kaikki toiminnot ovat operaattoreiden käytettävissä, Heinkel-konserni tarjoaa lisäpalveluita ohjausjärjestelmien päivittämiseen Simatic S7 TIA:ksi ja auttaa asiakkaita siirtymän suunnittelussa ja hallinnassa. Päivityksen myötä asiakkaan investointi on suojattu pitkäksi aikaa, ja järjestelmä voi vähentää seisokkien riskiä ja kaivaa uusia mahdollisuuksia tulevaisuuden optimointiin.

Tilaa meitä

Kaikki kysymykset voidaan kuvata täällä, ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian

Näyttely