kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Etusivu> Uutta > teollisuus Uutiset

NFD-sarjan sekoitettu Nutsche-suodatinkuivain

Aika: 2023-02-09 Osumat: 26

WuXi ZhangHua NFD-sarja Sekoitettu Nutsche-suodatinkuivain

NFD-sarja Sekoitettu Nutsche-suodatin Kuivain, sen suunnittelu perustuu tekniseen innovaatioon ja joustavuuteen, joka pystyy nopeasti vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja esittämään räätälöityjä malleja.

1111

▷ Monitoiminen integrointi ja ilmatiivis purkusuunnittelu eivät vain paranna tuotteen puhtautta, vaan myös välttävät tehokkaasti erittäin aktiivisten tuotteiden altistumisen aiheuttamat turvallisuusongelmat.

▷ Tehokas suodatusalue on 0.3 ㎡ - 16 ㎡, jota käytetään laajasti kiinteiden ja nesteiden erotusoperaatioissa lääke-, elintarvike-, hienokemian-, juoma-, väriaine- ja muilla teollisuudenaloilla.

▷ Suodatus, puhdistus, kuivaus ja automaattinen tyhjennys suoritetaan samoissa suljetuissa laitteissa, joten materiaalille ei tapahdu altistumista, mikä estää kontaminoitumisen ja ristiininfektion.

▷ Suodattimen rungon lukitusrakenne on turvallinen ja luotettava, ja hydraulinen automaattinen pika-avausrakenne vähentää manuaalista käyttöaikaa ja työvoiman intensiteettiä.

▷ S-muotoisella kaariosuudella suunnitellussa sekoituslapassa on suuri lämmönsiirtoalue, hyvä lämmönsiirtokyky, helppo puhdistaa ja materiaalien kertymätön.

▷ CIP/SIP, mukaan lukien näytteenottoventtiili ja poistoventtiili.

▷ Hydrauliöljyputken sisäänrakennettu rakenne tekee koko laitteesta hyvännäköisen ja helposti puhdistettavan.

▷ Testausalusta levoton nutsche suodatinkuivain voi testata materiaalin suodatusnopeutta ja aukon kokoa.

Valittavana on myös useita vaihtoehtoja.

Tilaa meitä

Kaikki kysymykset voidaan kuvata täällä, ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian

Näyttely