kaikki kategoriat

2023 USA INTERPHEX

25.-27 / PUHDISTUSNO: 2023
Näyttelyn osoite: The At the At the Javits Center New Yorkissa

Wuxi Zhanghua perustettiin vuonna 1976, ja sen pinta-ala on 21000 18000 m², 11 4000 m² XNUMX työpajalle ja XNUMX XNUMX m² toimistorakennuksille.

Olemme perustamisesta lähtien lähes 50 vuoden ajan sitoutuneet reaktio-, kiteytys-, suodatus- ja kuivauslaitteiden teknologiseen kehittämiseen. Tulenarkojen, räjähdysvaarallisten, myrkyllisten ja syövyttäviä tuotteita varten lääketeollisuudessa, hienokemikaali-, torjunta-aine- ja uudessa energiateollisuudessa räätälöimme teknologia- ja laiteratkaisun ja tarjoamme asiakkaille korkean ilmatiiviin, korkean tyhjiön, täysin automaattiset laitteet turvallisuuden, energiansäästön ja ympäristön varmistamiseksi. tuotantoprosessin suojaaminen.

Pystymme ainutlaatuisesti tarjoamaan ratkaisuja API- ja hienokemikaalimarkkinoiden monimutkaisiin vaatimuksiin. Laitteemme ovat CGMP-, FDA-vaatimusten mukaisia ​​ja niillä on ASME-, NB-, CE-, PED-, ATEX-, MOM-sertifikaatit.

Tervetuloa osastollemme (Booth No.: 1763 ) keskustelemaan lisää edistyneistä tuotteista, teknologioista ja palveluista Javits Centerissä New Yorkissa 25.-27! Olemme täällä sinua varten!

Jätä meille viesti